• Авторизация


Bethmännchen 13-12-2014 19:54 к комментариям - к полной версии - понравилось!


Bethmännchen

Makes around 40 biscuits

Ingredients:

– 75 g whole almonds
– 250 g raw marzipan
– 1 egg white
– 1 tablespoon flour
– 100g icing sugar
2 tablespoons sugar
– 2 tablespoons rose water

Method:

Chop the almonds in half lengthwise. Mix together the marzipan, egg white, flour and icing sugar to make a dough. Form around 40 small balls from the dough, and lay 3 almond halves on top of each one.

Lay the dough balls out on a tray covered with baking paper and allow to dry overnight at room temperature.

Heat the oven to 250°C and bake the dough balls for around 5 minutes until golden brown. Heat up the rosewater and sugar in a small pan, then coat the dough balls with it and leave to dry. Enjoy!

Source : www.entdecke-deutschland.diplo.de

вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Bethmännchen | m_o_l_g_a - Дневник m_o_l_g_a | Лента друзей m_o_l_g_a / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»