• Авторизация


Ветчинно-сырные шарики. 23-01-2015 20:38 к комментариям - к полной версии - понравилось!

Это цитата сообщения Арина_Ярига Оригинальное сообщение

Ветчинно-сырные шарики

watermarked - 121I

ngrediente (4 portii):
160 gr. sunca pentru dejun
160 gr. cascaval
1 catel mare de usturoi
1 lg. maioneza
2 oua
faina
ulei pentru prajit
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sunca se taie julienne cit mai fin. Mai simplu ar fi sa o cumparati gata feliata subtire, asa cum fac eu, si nu va ramine decit sa tocati feliile.
watermarked - 21Cascavalul il vom rade pe razatoarea cea mai mica. Eu am avut “Red Cheddar”, dar merge bine si cascavalul “Rusesc”, de fapt e bun oricare preferati, important sa se topeasca usor.
Adaugam intr-un bol cascavalul ras, sunca, usturoiul pisat si maioneza. Sare nu vom mai pune, deoarece sunca si cascavalul sunt destul de sarate.
watermarked - 31Framintam bine cu mina, “sfarimind” intre degete ingredientele, pina se leaga intre ele si formeaza o masa destul de plastica.
watermarked - 41Impartim vizual in 8 parti egale si modelam intre palme, sub forma de bile, pe care le tavalim prin faina.
watermarked - 51Batem bine ouale intr-un vas, trecem fiecare bila prin ou batut,
watermarked - 61apoi le mai rostogolim inca o data prin faina, si iarasi prin ou batut.
watermarked - 71Cu miinile curate si uscate, rostogolim buletele prin pesmet.
watermarked - 81Aranjam semipreparatele pe un platou, le acoperim cu un prosop curat si le dam la frigidet pentru 30 minute, sa se intareasca.
Le puteti prepara din dimp, chiar si cu o zi inainte, si le lasati la frigider pina va vin musafirii. ;)
watermarked - 91Se prajesc chiar inainte de a fi servite, in baie de ulei bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
watermarked - 101Se servesc imediat, fierbinti, cu smintina, maioneza, ketchup sau de mustar.
Pofta mare va doresc!
watermarked - 12

 
Ингредиенты (4 порции): 
160 гр. ветчина  
160 гр. сыр 
1 зубчик чеснока 
1 л  ст майонеза 
 Перемешать
 
Сделать шарики
 
2 яйца 
Взбить слегка
Шарики обвалять в муке,затем в яйцо,снова в муку  и в сухари
мука 
сухари
жарить в масле
масло для жарки 

Серия сообщений "Колбаса":
Часть 1 - Цыганский шницель
Часть 2 - Кабаносси( куриные)
...
Часть 42 - Домашняя ливерная колбаса "Особая"
Часть 43 - Тюрингская ливерная колбаса Thuringer Leberwurst
Часть 44 - Ветчинно-сырные шарики
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Ветчинно-сырные шарики. | Vira64 - Дневник Vira64 | Лента друзей Vira64 / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»