• Авторизация


Румунский пляцок з сиром і маком. 03-11-2016 21:23 к комментариям - к полной версии - понравилось!

Это цитата сообщения Арина_Ярига Оригинальное сообщение

/strong>

[640x360]

Форма 30 на 30 см. 
Тісто пісочно-дріжджове:
75 грам теплої сметани ( трошки більше чверті склянки)
20 грам свіжих дріжджів
2 ст л цукру
Це перемішати, прикрити і залишити в теплому місці на годину.
Далі додаємо до тої суміші ще
 3 ст л цукру
4 жовтки
150 гр потертої маргарини
350-400 гр муки
Має вийти тісто по консистенції, як на вареники. Загортаємо тісто в плівку  і нехай стоїть, поки буде готуватись начинка.
Ділим тісто на 4 частини. 
Сирна маса:
600 гр сиру ( змолоти)
100 гр цукру
1 пак ванільного цукру
1 пач ванільного пудингу
150 гр кураги ( запарити, порізати)
2 ст л манної крупи
100 гр масла (розтопити)
3 жовтки
3 збитих білки
Макова маса:
 100 грам маку запарити і втерти в макітрі, додати 2-3 ложки цукру, 1 жовток, 2-3 лож масла топленого, збитий білок і пів пачки ванільного пудингу, або 1 ст л крохмалю).
Форму застелити пергаментом, викласти розкатану частину тіста, зверху - половину сирної маси, накрити другим пластом тіста, наколоти вилкою. Викласти мак, знову тісто , другу половину сирної маси. Накриваємо четвертою частиною тіста. Наколоти вилкою. 
Прикрити форму рушничком і залишити в теплому місці на 6-8 годин.
Змастити яйцем і пекти при 170 гр 60-70 хв. Після випічки гарячим перевернути вверх дном, забрати форму і залишити так до повного охолодження.
 
 Форма 30 на 30 см. 
Тесто песочно-дрожжевое:
75 грамм теплой сметаны ( немного больше четверти стакана)
20 грамм свежих дрожжей
2 ст л сахара
Это перемешать, прикрыть и оставить в теплом месте на час.
Далее добавляем к этой смеси еще
3 ст л сахара
4 желтка
150 гр потертой маргарины
350-400 гр муки
Должно получиться тесто по консистенции, как на вареники. Заворачиваем тесто в пленку и пусть стоит, пока будет готовиться начинка.
Делим тесто на 4 части. 
Творожная масса:
600 гр сыра ( смолоть)
100 гр сахара
1 пак ванильного сахара
1 пач ванильного пудинга
150 гр кураги ( запарить, порезать)
2 ст л манной крупы
100 гр масла (растопить)
3 желтка
3 взбитых белка
Маковая масса:
100 грамм мака запарить и втереть в ступке, добавить 2-3 ложки сахара, 1 желток, 2-3 лож топленого масла, взбитый белок и пол пачки ванильного пудинга или 1 ст л крахмала).
Форму застелить пергаментом, выложить розкатану часть теста, сверху - половину сырной массы, накрыть вторым пластом теста, наколоть вилкой. Выложить мак, снова тесто , вторую половину творожной массы. Накрываем четвертой частью теста. Наколоть вилкой. 
Прикрыть форму полотенцем и оставить в теплом месте на 6-8 часов.
Смазать яйцом и печь при 170 гр 60-70 мин. После выпечки горячим перевернуть вверх дном, убрать форму и оставить так до полного остывания.
 
 
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Румунский пляцок з сиром і маком. | ксения_1 - Ксения_1 | Лента друзей ксения_1 / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»