• Авторизация


Сирник ''Гламурний'' з в'яленою вишнею 21-10-2015 15:30 к комментариям - к полной версии - понравилось!

Это цитата сообщения Арина_Ярига Оригинальное сообщение

Сирник ''Гламурний'' з в'яленою вишнею

[640x480]

Сирник ''Гламурний'' з в'яленою вишнею
Форма 26 см
Тісто:
3 жовтки
125 гр цукру
0,5 п маргарину
300 гр муки
4 ст л сметани
1 ст. л порошку до печива
 
Жовтки збити з цукром, муку і порошок розтерти в крихту з маргарином. Додати
сметану, замісити тісто, покласти в холодильник на 20 хв. 1/3 тіста покласти в морозильник.
 
Форму вистелити пергаментним папером. Дно і борти викласти тістом.
 
Сирна маса:
500 гр домашнього сиру змолоти
3 жовтки
100 гр розтопленого масла
3/4 ст цукру
1 пак. ванільного цукру
2-3 ст л манної крупи
1 ст л порошку до печива
1 ванільний пудинг ( в порошку)
3 збиті білки
в'ялена вишня, або у власному соці ( віддушити)
 
Поверх сирної маси викладаємо сметанкову масу:
2 білки бвиваємо на круту піну, поступово додаючи 0,5 ст цукру, далі висипаємо 1 вишневий пудинг, збиваємо 1-2 хв. Маса має бути гладкою, глянцевою. Обережно вимішуємо її з 400 гр сметани (22%).
 
Викладаємо сметанкову масу , затираємо верх тістом з морозильника, посипаємо цукром. 
В духовку на 1 год при температурі 170-160 гр
 
Форма 26 см
Тесто:
3 желтка
125 гр сахара
0,5 п маргарина
300 гр муки
4 ст л сметаны
1 ст. л порошка к печенью
Желтки взбить с сахаром, муку и порошок растереть в крошку с маргарином. Добавить
сметану, замесить тесто, положить в холодильник на 20 мин. 1/3 теста положить в морозильник.
Форму выстелить пергаментной бумагой. Дно и борта выложить тестом.
Творожная масса:
500 гр творога смолоть
3 желтка
100 гр растопленного масла
3/4 ст сахара
1 пак. ванильного сахара
2-3 ст л манной крупы
1 ст л порошка к печенью
1 ванильный пудинг (в порошке)
3 взбитые белки
вяленая вишня, или в собственном соку (отжать)
Поверх творожной массы выкладываем сметанным массу:
2 белка бвиваемо на крутую пену, постепенно добавляя 0,5 ст сахара, далее высыпаем 1 вишневый пудинг, взбиваем 1-2 мин. Масса должна быть гладкой, глянцевой. Осторожно вымешиваем ее с 400 гр сметаны (22%).
Выкладываем сметанным массу, затираемых верх тестом из морозильника, посыпаем сахаром.
В духовку на 1 час при температуре 170-160
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Сирник ''Гламурний'' з в'яленою вишнею | Тымко - Моя копилочка! | Лента друзей Тымко / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»