• Авторизация


очень вкусный дессерт, которым я обожралась в Белфасте 08-11-2005 23:12 к комментариям - к полной версии - понравилось!


Serves 2 -- Prep time: 10 minutes -- Cook time: 5 minutes
Per serving: 760 cal; 58g fat (32g sat fat); 36g sugar; 0.13g salt

6 Corsini cantuccini (almond biscotti)
4 tablespoons freshly made espresso or strong fresh coffee
50g Green & Black's Maya Gold chocolate, broken into chunks
75ml double cream
4 tablespoons Baileys or other Irish whiskey cream
100g mascarpone

You will also need 4 x 125ml capacity coffee cups or glasses


1 Break the biscuits into rough pieces and divide between 4 coffee cups or glasses. Pour over the espresso. Melt the chocolate either in a bowl set over a pan or simmering water, or in the microwave.

2 Beat together the double cream, Baileys and mascarpone until smooth and creamy. Pour over the melted chocolate and stir a couple of times until rippled. Spoon over the biscuits and serve.
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote
Комментарии (2):
Stierlitzt 10-11-2005-01:37 удалить
Кароче, обьясните, что это было... на вкус?


Комментарии (2): вверх^

Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник очень вкусный дессерт, которым я обожралась в Белфасте | kaliji - Now you see it, now you don't | Лента друзей kaliji / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»