Інгредієнти:
Тісто:
Замісити тісто. З 1/3 частини тіста спекти пустий корж. З тіста, яке залишилося, сформувати корж з бортиками, посипати манкою або сухарями, викласти макову масу, на неї сирну і пекти до готовності. Зверху викласти яблучну масу, накрити пустим коржем. Залити шоколадом.
Макова маса. Мак зварити, перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати манку, порошок для печива і збиті білки. Все добре перемішати. Сирна маса. Сир перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати крохмаль, цедру лимона, збиті білки. Добре перемішати. Яблучна маса. Яблука натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 10-15 хвилин. В гарячу масу додати желе.
Джерело: Рецепт подруги :) ингредиенты : тесто: 225 г маргарина 1.5 ст . сахара 600 г муки 3 ч.л. порошка для печенья 1 желток 4 яйца
Маковая масса : 4 ст . мака ( перемолотого ) 4 яйца 1 ст . сахара 1 п. ванильного сахара 1 ст.л. манки 100 г масла 1 ч.л. порошка для печенья
Творожная масса : 800 г творога 1 ст . сахара 1 п. ванильного сахара 1.5 ст.л. крахмала 100 г масла цедра лимона
Яблочная масса : 1 кг натертых яблок 1 ст . сахара 1 п. желе Замесить тесто. С 1 / 3 части теста испечь корж. Из теста , которое осталось , сформировать лепешку с бортиками , посыпать манкой или сухарями , выложить маковую массу , на нее творожную и печь до готовности. Сверху выложить яблочную массу , накрыть коржом. Залить шоколадом.
Маковая масса . Мак сварить , перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить манку , порошок для печенья и взбитые белки. Все хорошо перемешать .
Творожная масса . Сыр перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить крахмал , цедру лимона , взбитые белки. Хорошо перемешать .
Яблочная масса . Яблоки натереть на крупной терке , добавить сахар и тушить 10-15 минут. В горячую массу добавить желе. Источник : Рецепт подруги :) dreamfood.ua/1785-plyacok-vd-natal.html |