[показать]kkk
Вы любите макароны? Но они очень каллорийны? Новшество. 0 каллорий.
The noodles are good, and they really are zero calories!
Angel Hair Pasta
No soy, gluten, or wheat!
Our Angel Hair Pasta is how it all began...
Join the thousands that have invigorated and recharged their diets in a new healthy direction.
Shirataki: Low Carb Noodles from Japan?
What are "shirataki" noodles? I've heard that they're supposed to be good for you, but I don't know why. What can you tell me about them, and do you recommend them?
A Answer (Published 2/16/2010)
I'm a great fan of shirataki noodles. They're made from the root of the konjac plant (Amorphophallus konjac) that is widely cultivated in both China and Japan. The popular name for the root in Japan is devil's tongue or konnyaku. It is prepared there into foods that look like squares or strips of stiff gelatin, with a rubbery texture. The main component of the konjac root is glucomannan, a water-soluble dietary fiber consisting of mannose and glucose sugars.
Impress friends with your new discovery and find a delicious new way to lower your carbohydrate intake by eating pasta again, guilt free!!
Выращивается в Китае, Корее и Японии в качестве пищевого растения.
их надо промыть водой и добавить какой-либо соус, специи, овощи или мясо ....все что вы пожелаете. готовить их не надо. просто промыть и отжать воду с помощью бумажного полотенца и они готовы.
Только одно но, в России их пока нет....
Из клубнелуковиц получают так называемую коньяковую муку (также называемую коньяк или конжак), применяемую в качестве пищевой добавки (загустителя E425), из них же получают коньяковую камедь и коньяковый глюкоманнан, применяемые в тех же целях. Эти вещества используются как желеобразующие наравне с пектином, агар-агаром и желатином.
[показать]