• Авторизация


Научный подход к выпечке печенья: мягкие, хрустящие, вязкие (англ.) 10-12-2016 03:09 к комментариям - к полной версии - понравилось!


The Science Behind the Perfect Chocolate Chip Cookies -

Kitchen Conundrums with Thomas Joseph



Soft and chewy, thin and crisp, or cakey? How do you like your chocolate chip cookies?

Here's the answer to creating your perfect chocolate chip cookie.

Chewy cookies

  • 2 sticks of butter
  • 1 cup brown sugar
  • 1/2 cup white sugar
  • 2 eggs
  • 2 1/4 cups flour
  • 1/2 teasp soda
  • 1 teasp salt
  • 2 teasp vanilla extract
  • 2 cups chocolate chips


1. In a mixer cream butter and sugar.
2. Add eggs 1 at a time.
3. Add vanilla extract.
4. Put in a separate bowl flour, soda, salt and whisk it all together.
5. Put flour mix into batter and on slow speed mix until combined.
6. Add 2 cups of chocolate chips.
7. Scoop cookies on the cookie sheet.

350 F (180°C) bake 8 -15 min

вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Научный подход к выпечке печенья: мягкие, хрустящие, вязкие (англ.) | laura_mz - волшебный мир Ларисы | Лента друзей laura_mz / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»