• Авторизация


надо 26-10-2012 21:39 к комментариям - к полной версии - понравилось!


Alfredo Sauce, makes enough for 1 pound of pasta.

Needed: 3 tablespoons butter, 3 tablespoons greek yogurt, 1 cup heavy cream, 1 egg yolk, 1 cup grated Parmesan cheese, and salt + pepper to taste.

In a small pot melt together the butter and yogurt over medium heat. Whisk in the cream. In a small bowl combine the egg yolk and add a tablespoon of the hot cream—whisk together. This will temper the yolk. Now add the yolk to the pot and whisk to combine. Let this simmer for a few minutes to allow the cream to thicken. Stir in the cheese and season with salt + pepper. Now you are ready to serve.
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник надо | MaryMaryCookie - Дневник MaryMaryCookie | Лента друзей MaryMaryCookie / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»