• Авторизация


The way I prepare my borshch 04-08-2007 08:27 к комментариям - к полной версии - понравилось!


[240x180]
Специально для англоговорящих товарищей... да простят меня русскоговорящие

Ingridients for ~2l of borshch:
1 lbm = 0.454 kg

1. Olive oil 2-3 Tbsp
2. Onion, big size 1 each
3. Potatoes, big size 1 each
4. White cabbage, minced 0.5 lbm
5. Garlic 2-3 cloves
6. Red beets peeled, grated 1 lbm
7. Canned tomatoes 1 can 250 ml
8. Pork ribs 1-2 lbm
9. Carrots, middle size 1-1.5 each
10. Red wine vinegar 3 Tbsp, better red wine 1 cup

Preparation:

1. Boil pork ribs in 2 l of water in a pot till the meat can be easily detached from bones, usually ~2 hours. When boiling meet prepare vegetables:

a. grate carrots and red beets
b. mince onions and potatoes
c. mince white cabbage

2. Detach meat from bones. Keep meet on a plate, press garlic over your meet. For further boiling of vegetables you only need broth.

3. Add minced onions and potatoes into broth and boil ~10 min. When boiling:
On a hot pan put some olive oil and fry grated carrots and red beets on middle heat ~3 min. Add red wine or vinegar, keep frying for 3 min and then put everything into the broth.

4. Add canned tomatoes and minced white cabbage into the broth, boil ~10 min

5. Add meat and salt, keep on low heat for 5 min

6. Refine with parsley, dill or leek

7. Serve with sour cream and baguette

8. Enjoy!!!
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote
Комментарии (17):
LifeHate 04-08-2007-11:11 удалить
Russian borshch! The national food! I like it)
Myraveika 04-08-2007-11:46 удалить
I suggest to serve it with Russian vodka, as well… and salty cucumber… and good company!
Сатори 04-08-2007-14:20 удалить
Сильно:)
Sometimes i like it:)
Zero_trenta 04-08-2007-18:03 удалить
Когда это в борщ оливковое масло добавляли???
MadDubrovsky 04-08-2007-19:26 удалить
Нэтли, согласен :), но стараюсь придерживаться традиций в этом... "супом закусывают только недорезанные большевиками помещики",
хотя конечно можно и отойти от традиций на момент :))
MadDubrovsky 04-08-2007-19:29 удалить
Сатори, почему же только sometimes?
MadDubrovsky 04-08-2007-19:30 удалить
Zero_trenta, да я не навязываю :)) это же my way!!! :))
Grushka 04-08-2007-20:29 удалить
Лично по мне надо бы изменить восьмой пункт. Не итэбл!!!! :)
Сатори 04-08-2007-21:03 удалить
MadDubrovsky, Потому что всегда хочется разного,если дело еды касается..:)
фыф 04-08-2007-21:29 удалить
Исходное сообщение MadDubrovsky
Специально для англоговорящих товарищей... да простят меня русскоговорящие


прощаю :))
все равно борщ не люблю ))
MadDubrovsky 04-08-2007-22:34 удалить
Сатори, поддерживаю, люблю разнообразие как и ты :)
Сатори 04-08-2007-23:54 удалить
MadDubrovsky, Взаимопонимание:) Здорово:)


Комментарии (17): вверх^

Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник The way I prepare my borshch | MadDubrovsky - Oткровения от MadDubrovsky | Лента друзей MadDubrovsky / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»