Это цитата сообщения
Арина_Ярига Оригинальное сообщениеПляцок "Воздушный"
[показать]
Складники:
3 скл. цукру
4 яйця
4 ст. л. какао
6 ст. л. розтопленого масла
400 г кефіру
100 г сметани
2 ч. л. (повних) соди
2 ст. л. оцту
4 скл. борошна
Крем:
500 мл сметани
0.5-1 банка згущеного молока (вар.)
1 п смети
Приготування:
Білки збити з цукром на густу піну, а далі поступово додавати жовтки, постійно збиваючи додати решту складових (соду погасити оцтом). Все гарно збити. Спекти 4 коржі (діам. форми 24х29, темп. 200 град). Для крему: збити сметану з згущонкою, додати смету і ще добре збити, якщо любите солодке, то можна ще в крем додати цукру. Готовим кремом перемастити коржики і в холодильник на 5-6 год.
|
|
Ингредиенты:
3 ст. сахара
4 яйца
4 ст. л. какао
6 ст. л. растопленного масла
400 г кефира
100 г сметаны
2 ч. л. (полных) соды
2 ст. л. уксуса
4 ст. муки
Крем:
500 мл сметаны
0.5-1 банка сгущенки (вар.)
1 п смета
приготовление:
Белки взбить с сахаром в густую пену, а затем постепенно добавлять желтки, постоянно взбивая добавить оставшиеся ингредиенты (соду погасить уксусом). Все хорошо взбить. Испечь 4 коржа (диам. формы 24х29, темп. 200 °). Для крема: взбить сметану со сгущенкой, добавить смету и еще хорошо взбить, если любите сладкое, то можно еще в крем добавить сахара. Коржи перемазать кремом и в холодильник на 5-6 часов.