Это цитата сообщения
Арина_Ярига Оригинальное сообщениеПляцок"Импровизация"
[600x450]
Форма 23 см
Шоколадний бісквіт:
4 яйця
3/4 ст цукру
1ст муки
1 ч л порошку до печива
3 ч л какао
Яйця збивати з цукром міксером 5-7 хв, додати муку, розпушувач, какао, легенько вимішати, розділити на 2 форми і одночасно випікати 25-30 хв при температурі 170гр.
Середній корж:
50 гр родзинок
50гр кришених горіхів
2 білки
3 ст л цукру
1 ст л муки
0,5 ч л порошку до печива
Білки збити до крутих піків, поступово додаючи цукор, акуратно вимішати з родзинками і горіхами. Випікати 25-30 хв при 170 градусах.
Крем : збити 200 гр масла, поступово додавати 200 гр ванільної халви. Добре збити.
Бісквіти пропитати сиропом ( в мене малиновий).
Коли перекладала - по крему де -не-де топила в'ялену вишню, замочену в ромі.
Форма 23 см
Шоколадный бисквит:
4 яйца
3/4 ст сахара
1ст муки
1 ч л порошка к печенью
3 ч л какао
Яйца взбивать с сахаром миксером 5-7 мин, добавить муку, разрыхлитель, какао, осторожно перемешать, разделить на 2 формы и одновременно выпекать 25-30 мин при температуре 170гр.
Средний корж:
50 гр изюма
50гр крошеным орехов
2 белка
3 ст л сахара
1 ст л муки
0,5 ч л порошка к печенью
Белки взбить до крутых пиков, постепенно добавляя сахар, аккуратно смешать с изюмом и орехами. Выпекать 25-30 мин при 170 градусах.
Крем: взбить 200 гр масла, постепенно добавлять 200 гр ванильной халвы. Хорошо взбить.
Бисквиты пропитать сиропом (у меня малиновый).
Когда переводила - по крема где-где топила вяленую вишню, замоченную в роме.