• Авторизация


Без заголовка 25-02-2014 01:11 к комментариям - к полной версии - понравилось!


TORT CROCANT
Ingrediente
Pentru blat:
6 oua, 8 linguri zahar, 2 linguri apa, 6 linguri faina, 1/2 plicpraf de copt, 2 linguri cacao
Pentru crema:
250g margarina, 4 oua, 350g zahar pudra, 7 linguri zahar tos, 200g migdale
Pentru sirop:2 linguri zahar tos, 100ml apa
Mod depreparare
Blat: Mixati bine 6 galbenusuri cu 8 linguri de zahar tos, 2 linguri de apa, 6 linguri faina, praful de copt si 2 linguri de cacao. Bateti cele 6 albusuri spuma tare si incorporati-le treptat, cu miscari lente, pentru a nu se lasa.Coaceti la foc potrivit.
Crema: Intr-o cratita amestecti bine 4 oua intregi cu 200g zahar pudra. Cand compozitia s-a omogenizat, puneti cratita pe foc amestecandin continuu pana obtineti consistenta unei paste dense. Lasati la ratcit, timp in care mixati bine 250g margarina cu 150g zahr pudra. Duparacirea celor doua compoziti, amestecati.
Separat caramelizati 7 lnguri de zhar tos, apoi adaugati 200g migdale prajite in prealabil. Acest amestec ilturnati pe o farfurie uns cu margarin siil lasati la racit, apoi il macinati .Jumatate de compozitia amestecati cu crem, iar cealalta jumatate se pastreaza pentru tapetat tortul la sfarsit
вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Без заголовка | zuluzu08 - Дневник zuluzu08 | Лента друзей zuluzu08 / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»