Фото и рецепт tine.no
Vi elsker brownies! - Мы любим пирожные! Her har vi stanset ut biter av sjokoladekaken med pepperkakeformer og laget morsomme julefigurer av. - В этом рецепте мы вырезали формочками для печенья с перцем забавные Рождественские фигурки из шоколажного торта (бисквита) Hatten består av ferske jordbær sprøytet med TINE Kremost til baking. - Шапка Ниссе делается из свежей клубники, украшена сливочным сыром для выпечки. Morsomt, enkelt og perfekt for julens mange sammenkomster! - Забавно, легко и идеально подходит для Рождественских встреч. Disse kommer barna garantert til å elske! - Детям нравится всегда!
Тесто:
Для шапки:
Vask jordbærene og fjern stilken. - Вымыть клубнику и удалить стебли. Rør rundt i kremosten med en skje for å få en litt mykere. - Сливочный сыр размешать ложкой, чтобы стал более воздушным. Fyll en sprøytepose med kremost - Заполнить кондитерский мешок сыром. (Hvis du ikke har sprøytepose, kan du bruke en vanlig brødpose som du klipper et lite hull i hjørnet på - Если нет кондитерского мешка, можно использовать обычный пакет) og sprøyt rundt kanten på jordbæret, som du har plassert oppå den utstansede biten av browniesen. - Сделать ободок вокруг клубники. Husk også å sprøyte en liten kule på toppen av jordbæret for å lage dusk på hatten. - Не забудьте про кисточку на шапке.
God jul! - Счастливого Рождества!
Tips - Подсказка
Brownies skal være litt klissete i midten. - Пирожные должны быть внутри немного мокрыми. Server gjerne med friske bær. - Подавать со свежими ягодами. Litt pisket krem eller is smaker også godt til brownien. - Немного взбитые сливки или мороженое тоже очень хороши.