• Авторизация


Sweet & Soure cod 25-06-2011 21:06 к комментариям - к полной версии - понравилось!


Ingredients

2 skinless cod fillets
2 Tbsp tomato sauce
1 Tbsp sugar
1 tbsp mango chutney
1 tbsp vinegar
225 tinned pineapple in juice
1/2 green pepper
1/2 onion cubes
1 tbsp oil
1 tbsp cornflower
Serves 2

Method

1. Place cod & oil on round oven tray and season, put in halogen oven on high rack 240c for 6 mins turning once.
2. In a bowl add tomato sauce, sugar,mango chutney, vinegar, pineapple, green pepper, onion & cornflower (pre- mixed with a little cold water).
3 Mix well then pour over the cod and cook for a further 10 mins stirring twice.

Can also be done with chicken, sauce is really nice.

вверх^ к полной версии понравилось! в evernote


Вы сейчас не можете прокомментировать это сообщение.

Дневник Sweet & Soure cod | Bobyshey - Дневник Bobyshey | Лента друзей Bobyshey / Полная версия Добавить в друзья Страницы: раньше»